Archív článkov 2022

Ako sa starať o kučeravé a vlnité vlasy v zime?

1 rok pred
Sneženie, mrholenie, ostrý vietor, studený a suchý vzduch. Zima je u nás v plnom prúde a dáva tvojej korune poriadne zabrať. Náš decembrový špeciál prichádza práve včas, aby ti pomohol so správnou starostlivosťou.

10 tipov, ako docieliť krásne dlhé vlasy

1 rok pred
Kto niekedy netúžil po dlhej rozprávkovej hrive, akú má Rapunzel? Cesta k takejto korune je posiata tŕňmi reality a obtiažnejšia než zabitie troch drakov. Až za siedmimi horami a dolami sme pre teba našli tipy ako na to!

Je CGM – Curly Girl metóda naozaj pre každého? Porovnali sme výhody aj nevýhody

1 rok pred
"Sú všetky vaše produkty CGM?" - je otázka, ktorú dostávame často. Rozhodli sme sa preto odhaliť slona v miestnosti a porozprávať sa úplne na rovinu o tom, prečo CGM nemusí byť to pravé orechové pre všetkých.

Vhodné zloženie pre kučeravé vlasy? Naučíme ťa čítať etiketu na produkte.

1 rok pred
Chceš zobrať starostlivosť o svoju korunu krásy zodpovedným útokom, no nerozumieš, čo sa ti etiketa na výrobku vlastne snaží povedať? Naučíme ťa, čo v nej hľadať a akým zložkám v produktoch sa naopak vyhnúť oblúkom.

Veľký slnečný špeciál: Ako sa starať o kučeravé vlasy v lete?

1 rok pred
Leto je v plnom prúde a to je čas, kedy tvoje kučery najviac ocenia extra ochranu a pozornosť. Pripravili sme pre teba rady, ako sa o ne starať popri letnom žiarení, kúpaní, na dovolenke a aj po nej.

Najznámejšie stylingové techniky. Ako upravovať kučeravé vlasy?

1 rok pred
Podarený styling síce začína výberom produktov, ale rozhodne ním nekončí. Ak už tvoja polička v kúpeľni hrdo nesie to najlepšie z kučeravého sveta, nastal čas naučiť sa, ako stylingové prípravky aj správne použiť.

Styling kučeravých vlasov. Aký prípravok vybrať?

1 rok pred
Ak už vieš, ako sa o svoje vlasy starať tak, aby boli prirodzene krásne a zdravé, nastal čas popracovať aj na stylingu. Poradíme ti, čím sa pri výbere stylingových produktov riadiť, aby výsledok stál naozaj za to. 

6 tipov, ako sa starať o farbené kučery

1 rok pred
Kučeravé vlasy a farbenie? Prichádzajúce leto si žiada nové odtiene a náš blog ti poradí ako z farbenia kučier nezošedivieť.

Zvládni refresh ľavou zadnou. Ako dodať kučerám skvelý vzhľad bez umývania vlasov?

2 roky pred
Refresh je spôsob, ako dodať kučeravým vlasom svieži a zdravý vzhľad bez toho, aby bolo potrebné podrobiť ich umývaniu. Ako na správny refresh sa dozvieš v tomto článku.

Veľký sprievodca kondicionérmi: Čo je cowash, čo znamená leave-in a ako si vybrať kondicionér na kučeravé vlasy?

2 roky pred
Aký je rozdiel medzi klasickým kondicionérom a co-washom? A na čo je vhodný leave-in? Máš pocit, že sa v tom nevieš zorientovať? Nezúfaj! Všetky odpovede nájdeš v tomto článku. :)

Uvod

Nastavenia

Navigácia